Projektjeink blogba foglalva

Étkező tippek és inspiráció

Sziget

A sziget nagyon hasznos a konyhában. Érdemes a tágabb konyhákba betenni egyet, mivel praktikussága, hogy nagyobb pakolófelület áll rendelkezésedre és ki lehet alakítani egy egy oldalát reggelizős résznek. A szigetbe rakhatod akár a csapot vagy a főzőlapot is.

Kiegészítők

Tányérok, poharak, evőeszközök, szalvéták minden ami kell egy étkezéshez. Véleményem szerint ha tehetjük és éppen nem örököltük nagymamánk étkezőszettjeit akkor mindenképp olyat válasszunk ami passzol a mi és a konyhánk stílusához. Ha elegáns minőségit szeretnénk érdemesebb bemenni akár egy porcelán boltba, de ha megelégedünk a letisztult mintákkal és színekkel választhatjuk akár bármelyik lakberendezési boltokat.

Asztal

Az étkező asztal kiválasztásánál fontos tudni, hogy mi az a létszám mennyiség amit fogadni szeretnétek, ha esetleg egy kisebb térrel rendelkeztek. Ha 6 főnél többet szeretnétek érdemes az úgynevezett toldható asztalok között választani. Funkciója, hogy ki tudod bővíteni, ha többen vagytok, majd a vendégek elmenetele után vissza tudod alakítani, s az étkezőben újra nagyobb lesz a tér. 🙂

Étkező:

Az étkező a konyha ékköve, mivel ez az a hely ahol a család a legtöbbet van együtt a közös étkezéseknél. Funkcióban mindig törekedjünk arra hogy a család igényeinek megfeleljen az étkező asztal és szék, próbáljunk mindig úgy választani étkező bútorokat hogy egy vendégség esetén is legyen legalább plusz 2 hely a vendégeknek. Érdemes ha nagy a család bővíthető asztalokban gondolkodni amit kedvünkre tudunk variálni.

Legújabb bejegyzések

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

Scroll to Top