A lamella, ami igazán feldobja a helyiséget – tipp

Egy szépen kivitelezett lécfal tökéletes fókuszpontja lehet a lakásunknak, a ház összes helységénél jól tud mutatni, például a hálószobában a háttámla mögötti falon, vagy akár a nappaliban a TV falnál.

A bordázott lécfal manapság egyre népszerűbbé válik, nem csoda mivel egy nagyon látványos és mutatós elemről beszélünk. Ha te is szereted a modern és a természet ihlette stílusokat, akkor biztos, hogy tökéletes választás lehet, és igazi éke lesz a lakásodnak.

Tekintve, hogy a léceknek a fal adja az alapot, így olyan színűre festheted a falat, amilyenre szeretnéd. A lécek színe, mérete és a lécek közötti távolság is szabadon választható, így tényleg mindenki a saját ízlésére és stílusára szabhatja. Egy szépen kivitelezett lécfal tökéletes fókuszpontja lehet a lakásunknak. A ház összes helységénél jól tud mutatni, például a hálószobában a háttámla mögötti falon, vagy akár a nappaliban a TV falnál.

Fürdőszobában, vagy akár az előszobában is becsempészhetjük ezeket az elemeket. Garantáltan nem fogsz bennük csalódni!

Lakberendezési referenciáink között sok látványtervet és megvalósult otthont is találsz ezzel a megoldással.

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email

Legújabb bejegyzések

Helyszíni felmérések

A helyszíni felmérés fontossága abban rejlik, hogy pontos méreteket, szögeket mérnek fel a kollégák, mely lehetővé teszi, hogy precíz és pontos méretekkel készüljenek el a bútorok.

Tovább olvasom »

Tömörfa

A fának lelke van ezért nagy odafigyeléssel készülnek. Élő anyag, ami azt jelenti, hogy igazi érték. Tudtátok, hogyha sok a pára akkor beszívja és ha száraz a levegő akkor ezt a páratartalmat leadja? Olyan csodás funkcionalitással rendelkezik, így az otthonok páratartalmát is kézben tartja.

Tovább olvasom »
Ingyenes sorozat

Lakberendezési tippek