Álmaid fürdőszobája 1 kézből, egyszerűen valóra válhat!

Profi tanácsadás, 3D látványterv + burkolás, vízszerelés, bútorok, kivitelezés

Milyen lenne, ha valaki, aki már több 100 otthon belső terét kivitelezte, személyesen segítene neked a legapróbb részletekig?

Akik segíteni fognak Neked:

Több száz sikeres projekt

LivDan lakberendezői csapat

Rengeteg inspirációval, 3D tervezés, professzionális technológiával ellátva

Kozma Zoltán profi kivitelező csapata

25 éves szakmai tapasztalat, szakember gárda és teljes technikai háttér

Megtervezzük veled, neked

gyönyörű, minőségi fürdőszobádat

Profi fürdőszobát készíteni nem könnyű. Átfogó gondolkodást, kifinomult szépérzéket és a részletek összehangolt kidolgozását igényli. Sokaknál hosszú hónapokba telik, amíg értékelhető eredmény születik, de nem velünk…‍

 

2 óra személyes tanácsadást követően megtervezzük a fürdőszobádat vagy teljes otthonodat, szemet gyönyörködtető, kiválóan praktikus tervet alkotunk, a család legnagyobb megelégedettségére.

Ha velünk dolgozol...

Az új fürdőszobád valóra vált álom lehet

LivDan Home garancia | lakberendezés Debrecen, konyhatervezés

Minden lépésben segítünk Neked

Többé nem kell hónapokat töltened álmodozó kreatívokkal és elérhetetlen kivitelezőkkel. Folyamatosan egyeztetünk veled, hogy ténylegesen elkészüljön álmaid fürdőszobája.

Lenyűgöző megjelenés, otthonod dísze lesz

Ejtsd ámulatba az otthonod látogatóit gyönyörűen összehangolt színekkel és megjelenéssel. Szeress bele otthonodba, hogy minden nap öröm legyen benne.

Garantáltan minőségi tervezés és kivitelezés

A megjelenés mellett az elrendezés, belső rendszerezők is nagyon fontosak. Segítünk nem csak designban, de funkcióban is összeállítani számodra a tökéletes fürdőszobát. 

Nincs időhúzás csak valódi eredmény

Amikor már konkrét megoldásokra van szükség. Arra, hogy a valóban megvalósuljon az amiről már régóta álmodsz!

Házaspár otthon a kanapén, lakberendezési inspiráció

tervezés felsőfokon

LivDan Home | Rólad szól

Az otthonod tervezése és megvalósítása nem egy L’art pour l’art [vagyis művészet a művészetért] folyamat, hanem arról szól, hogy valódi otthont teremtsünk, ahol a hétköznapokban béke, nyugalom vesz körül. Ahova örömmel térsz haza egy-egy fárasztó nap után és vidáman töltitek a szabadidőt együtt a családoddal. Ehhez teremtünk gyönyörű, praktikus és kényelmes környezetet. Számunkra a lakberendezés Rólad szól.

Tervezés és kivitelezés az egész otthonodban

Nem csak egy fogd és vidd látványtervet kapsz. Mi valóban rád fókuszálunk és a valós igényeid alapján tervezzük meg otthonodat. Egyedülálló tervezési módszerrel segítünk, hogy álomotthonod terveit rövid időn belül a kezedben tarthasd és a kivitelezést is ránk bízhatod.

Együtt a tökéletes eredményért

Végre valaki nem csak neked, hanem veled együtt tervez. Odafigyelünk, hogy mit szeretnél, milyen adottságai vannak az otthonodnak és, hogy a tapasztaltunk, szakértelmünk alapján mit javaslunk.

Lakberendezők

Az álom benned kezdődik, mi segítünk,
hogy valóra váljon

Németh-kozma Lívia

"Az álmok megvalósításában segíteni nem munka, hanem inkább úgy nevezhetném, hogy "tündér" szerep."

Bellon Sára

"Mindig azt tartom szem előtt, hogy otthonotok szép, praktikus és élettel teli legyen. Ne csak designban, hanem funkcióban is feleljen meg az elvárásaidnak! "

Egyszerű jelentkezés fürdőszoba felújításra

Az űrlap elküldése után: