Projektjeink blogba foglalva

Hálószoba tippek és inspiráció

A Hálószoba az a hely ahol a magánszféránk beteljesedik.

Egy hálószoba tükrözheti az ott lakója személyiségét. Olyan színek, dekorációk és berendezési tárgyak vannak, melyek kedvesek számára. Nem csak alvás szempontjából fontos ez a helyiség hanem, mert oda vonulunk el ha jó kedvünk van vagy ha rossz kedvünk van, ha fáradtak vagyunk, vagy ha elemünkben vagyunk és ugrálni szeretnénk az ágyon, vagy ha betegek vagyunk, vagy ha csak kedvenc sorozatunkat szeretnénk végig nézni.

Tipp: Hálószoba elengedhetetlen kiegészítői: Ágy, Ágytakaró, Komód, Lámpa, Éjjeliszekrény, Szőnyeg, Puff vagy Fotel, Fali dekoráció.

Dekor az ágy felé

Ha van rá lehetőség akkor érdemes az ágy felé valami fényképet, tájképet vagy bármilyen képet tenni ami illik a szoba stílusához. Nagyon felfogja dobni 🙂

Színek játéka

Érdemes a hálószobában is a színekkel játszani, mivel vidámabbá tudjátok varázsolni vele ezt a helyiséget. Itt most pasztell színek harmóniája látszik és a fal 3D-s játékossága.

Minimalista stílusú szoba

Ha a letisztultságot és a barna árnyalatait kedveled, akkor ez a szoba neked való. Itt semmi túlzás nincs csak a barna árnyalatainak nyugtató harmóniája egy kis zölddel megspékelve.