Helyszíni felmérések

A helyszíni felmérés fontossága abban rejlik, hogy pontos méreteket, szögeket mérnek fel a kollégák, mely lehetővé teszi, hogy precíz és pontos méretekkel készüljenek el a bútorok.

Hogyan és mikor mennek a LivDan Home kollégák felmérni az otthonokba? Mi történik ilyenkor?

Általában, akkor megyünk felmérni bizonyos helyiségeket, ha az ügyfélnek tetszik a bútor/bútorok amiket terveztünk és az ár is tetszetős. Abban az esetben ha konyhabútorról van szó, akkor az előleg beérkezése után megbeszélünk egy időpontot és egyik szakértő kollégánk elmegy a helyszínre felmérni és pontosítjuk a méreteket, átbeszéljük, hogy mi hova fog kerülni és még ilyenkor van lehetőség az apróbb módosításokra. Ha nincs szükség módosításra mert a méretek stimmelnek, akkor leadjuk a bútorkészítő felé a terveket, színkódokat, vasalat fajtákat, fogantyúkat, hogy az ügyfél milyet választott, s megkezdődik a gyártás. Előfordulhat, hogy a méretek kicsiben vagy nagyban eltérőek, ekkor az adott pontos méretéhez alakítjuk át a tervet, hogy tökéletes legyen.

Mi történik egy felmérésen?

Nagyon egyszerű, hogy egy felmérés menete során mi is történik. Egy rajzot készítünk az adott helyiségről. A rajzban, pontos méreteket írunk fel, a fal paramétereiről, vastagsága, tulajdonságai, belmagasság, parapetmagasság, ablakok, ajtók elhelyezkedése és méretei, kiállások és kapcsolók elhelyezkedése. Ezek mind mind nagyon fontosak, főleg egy konyhabútor megtervezésénél és beszerelésénél, hogy minden stimmeljen.

Te is szeretnél lakberendezői segítséget? Megtervezzük és megvalósítjuk számodra álmaid otthonát:

  • LivDan Home Lakberendezés Debrecen
  • LivDan Home Lakberendezési stúdió Budapest

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email

Legújabb bejegyzések

Helyszíni felmérések

A helyszíni felmérés fontossága abban rejlik, hogy pontos méreteket, szögeket mérnek fel a kollégák, mely lehetővé teszi, hogy precíz és pontos méretekkel készüljenek el a bútorok.

Tovább olvasom »

Tömörfa

A fának lelke van ezért nagy odafigyeléssel készülnek. Élő anyag, ami azt jelenti, hogy igazi érték. Tudtátok, hogyha sok a pára akkor beszívja és ha száraz a levegő akkor ezt a páratartalmat leadja? Olyan csodás funkcionalitással rendelkezik, így az otthonok páratartalmát is kézben tartja.

Tovább olvasom »
Ingyenes sorozat

Lakberendezési tippek