Projektjeink blogba foglalva

Konyha tippek és inspiráció

A konyha fontos szerepet tölt be a családok életében.

A konyha olyan erővel bír, hogy a család összes tagját bevonzza oda. Hogy miért is? Mivel ott készülnek a finomabbnál finomabb ételek és sütemények. A konyha a lakás lelke. 
A tapasztalat is az hogyha a lakásban megvalósul az álomkonyha akkor öröm lesz ott időt tölteni.

A konyha az egyik legfontosabb része az otthonnak. A tendencia az szokott lenni, hogy a konyhára akár egy nagyobb összeget is ráfordítanak, mivel tudják, hogy nagyon időtállónak és minőséginek kell lennie. A konyhát naponta sok  impulzus éri ezért kell figyelni, hogy honnan vesszük meg. Mi ezért dolgozunk a legjobb szolgáltatókkal, hogy kiküszöböljük a problémákat.

Ez a konyha 2019-ben került beépítésre egy nagyon kedves, idősebb házaspárnak. Fehér festett front, fekete fogantyúval és mintázott kvarckő munkapulttal. Csempe dekorálja a felfutást a felső szekrények alatt.

A konyhában a legelterjedtebb munkapultok: kvarc kő, laminált munkapult, fa munkapult.

Tipp: Konyha elengedhetetlen kiegészítői: Hűtő, Főzőlap, Sütő, Mikró, Mosogatógép, Fűszernövények.

Munkapult

Érdemes olyan munkapultot választani a konyhában ami kevésbé sérülékeny és könnyen takarítható. Pl.: Gránit, Kvarckő, Kőkompozitok.

Csempe

A csempe játékossága és variációs lehetőségei határtalan. Nagyon szeretik a csempét felfuttatni a konyhában a felső szekrények és a munkapult közé. Jó tulajdonságai: Különleges, játékos, egyedi, könnyen tisztítható, tartós.

Laminált dekor munakpult

Ez az egyik legelterjedtebb és legmegfizethetőbb munkapultok egyike a konyhában. Nagyon sok vastagságban, színben kaphatóak.

Márvány

A márvány az egyik legszebb munkapult fajtákhoz tartozik. Ám tudni kell róla, hogy sérülékeny és bizonyos foltok kicsapódása nyomokat hagyhat rajta. Pl.: kimondottan a paradicsom, ütések, éles tárgyak végig húzása a felületen, savas tisztítószerek károkat tudnak okozni. Érdemes olyan helyekre rakni márványt ahol kevésbé van kitéve savaknak, vagy kellő figyelmességgel és folyamatos karbantartással tökéletes maradhat.