Projektjeink blogba foglalva

Konyha tippek és inspiráció

A konyha fontos szerepet tölt be a családok életében.

A konyha olyan erővel bír, hogy a család összes tagját bevonzza oda. Hogy miért is? Mivel ott készülnek a finomabbnál finomabb ételek és sütemények. A konyha a lakás lelke. 
A tapasztalat is az hogyha a lakásban megvalósul az álomkonyha akkor öröm lesz ott időt tölteni.

A konyha az egyik legfontosabb része az otthonnak. A tendencia az szokott lenni, hogy a konyhára akár egy nagyobb összeget is ráfordítanak, mivel tudják, hogy nagyon időtállónak és minőséginek kell lennie. A konyhát naponta sok  impulzus éri ezért kell figyelni, hogy honnan vesszük meg. Mi ezért dolgozunk a legjobb szolgáltatókkal, hogy kiküszöböljük a problémákat.

Ez a konyha 2019-ben került beépítésre egy nagyon kedves, idősebb házaspárnak. Fehér festett front, fekete fogantyúval és mintázott kvarckő munkapulttal. Csempe dekorálja a felfutást a felső szekrények alatt.

A konyhában a legelterjedtebb munkapultok: kvarc kő, laminált munkapult, fa munkapult.

Tipp: Konyha elengedhetetlen kiegészítői: Hűtő, Főzőlap, Sütő, Mikró, Mosogatógép, Fűszernövények.

Munkapult

Érdemes olyan munkapultot választani a konyhában ami kevésbé sérülékeny és könnyen takarítható. Pl.: Gránit, Kvarckő, Kőkompozitok.

Csempe

A csempe játékossága és variációs lehetőségei határtalan. Nagyon szeretik a csempét felfuttatni a konyhában a felső szekrények és a munkapult közé. Jó tulajdonságai: Különleges, játékos, egyedi, könnyen tisztítható, tartós.

Laminált dekor munakpult

Ez az egyik legelterjedtebb és legmegfizethetőbb munkapultok egyike a konyhában. Nagyon sok vastagságban, színben kaphatóak.

Márvány

A márvány az egyik legszebb munkapult fajtákhoz tartozik. Ám tudni kell róla, hogy sérülékeny és bizonyos foltok kicsapódása nyomokat hagyhat rajta. Pl.: kimondottan a paradicsom, ütések, éles tárgyak végig húzása a felületen, savas tisztítószerek károkat tudnak okozni. Érdemes olyan helyekre rakni márványt ahol kevésbé van kitéve savaknak, vagy kellő figyelmességgel és folyamatos karbantartással tökéletes maradhat.

Legújabb bejegyzések

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

Scroll to Top