Modern álomotthon Berlinben

Megtisztelő volt ismét nemzetközi vizekre evezni. Megkeresést kaptunk egy kedves berlini családtól, hogy segítsünk megtervezni álmaik otthonát. A végeredmény magáért beszél.

Megtisztelő volt ismét nemzetközi vizekre evezni. Megkeresést kaptunk egy kedves berlini családtól, hogy segítsünk megtervezni álmaik otthonát. Rendkívül izgalmas feladatnak ígérkezett, ugyanis nem csak látványtervezésről volt szó, hanem egyedi bútorok pontos megtervezése, színkódok kiválasztása, méretrajzok elkészítése és a bútor legyártása, majd beszerelése is feladatunk volt.

Online meetingen keresztül átbeszéltük az alaprajzot, a szobák elhelyezkedését, az előnyöket, hátrányokat, illetve hogy mi az elképzelés, milyen stílusban utazunk.
Anitáék álma egy modern, mégis barátságos lakás, amelynek fő színei a manapság divatos menta valamint a fa és a fehér szín kombinációja.

A látványtervek mindig sokat segítenek, hogy együtt megtaláljuk a legszebb megoldást. Miután átbeszéljük hogyan legyen az elrendezés, a színvilág, elkészítjük a látványterveket. Ilyenkor látjuk igazán, hogy mennyire passzolnak egymáshoz a megálmodott megoldások, mennyire illeszkedik az elképzeléshez a valóság.

Látványtervek:

Különleges megoldások

Minden otthon egyedi és megismételhetetlen. 😊

A házaspár számára fontos szempont volt, hogy mindketten kényelmesen tudják otthonról végezni a munkájukat. Ez a két home office állomás komoly fejtörést okozott ezen a 70 négyzetméteren, hiszen külön helyiség nem volt dolgozószobáknak. Létre kellett hozni olyan helyet, ahova el tudtak vonulni akkor is, ha online meeting van.
Végül a nappaliból választottunk le lamellákkal egy dolgozó sarkot, illetve a hálószobából nyíló gardróbban kapott helyet a másik íróasztal. Ezeknek köszönhetően a gardrób végül mégis egy kis dolgozószobaként funkcionál.
Így viszont kérdésessé vált, hogy a ruhák hol kapnak helyet, hiszen a gardrób felét elvettük. Ezért a következőt találtuk ki, az ágyat designosan körbe építjük szekrényekkel, így rengeteg plusz tároló felületet nyertünk.

A lakás védjegyeivé váltak a nappaliban található dísz vonatok. Fontos volt, hogy egy szép, üveges tárolóba ki tudjuk állítani őket, hogy minden vendég megcsodálhassa a gyűjteményt.


Bár a kiegészítők még hiányoznak a fotókról, a bútorok már legyártásra és beszerelésre kerültek. Lassan az egész lakás pont olyan lesz, mint amit együtt elképzeltünk. Alig várjuk, hogy a tulajdonosok birtokba vegyék és kedvességükkel beragyogják az otthonukat.

… hát elkészült 😊

Előszoba bútorok

Nappali bútorok

Hálószoba bútorok és gardrób/dolgozósarok

Te is szeretnél lakberendezői segítséget?

Megtervezzük és megvalósítjuk számodra álmaid otthonát:

  • LivDan Home Lakberendezés Debrecen
  • LivDan Home Lakberendezési stúdió Budapest

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email

Legújabb bejegyzések

Helyszíni felmérések

A helyszíni felmérés fontossága abban rejlik, hogy pontos méreteket, szögeket mérnek fel a kollégák, mely lehetővé teszi, hogy precíz és pontos méretekkel készüljenek el a bútorok.

Tovább olvasom »

Tömörfa

A fának lelke van ezért nagy odafigyeléssel készülnek. Élő anyag, ami azt jelenti, hogy igazi érték. Tudtátok, hogyha sok a pára akkor beszívja és ha száraz a levegő akkor ezt a páratartalmat leadja? Olyan csodás funkcionalitással rendelkezik, így az otthonok páratartalmát is kézben tartja.

Tovább olvasom »
Ingyenes sorozat

Lakberendezési tippek