Stílusok ismertetése

Találd meg azt a stílust ami hozzád a legközelebb áll.
Tünj ki egyediségeddel a tömegből.

Loft azaz Ipari Stílus

Hard loft: Ipari epületekből átalakított lakás.
Soft loft: Megvannak a loft jegyei, de nem ipari épületből lett átalakítva. Magas belmagasság, szürke, barna vagy egyéb sötétebb színek, bőr kanapé, csövek a plafonon, tégla.

Minimalista Stílus

A minimalista stílus önmagában egy lágy, letisztult stílus, mely visszafogott színeket és egyszerű formákat képvisel.

Modern Stílus

A modern stílus több színjátékosságot, több díszítés enged magába ötvözni.

Mediterrán Stílus

Kisebb lakásokra jellemző, nem magas szintű berendezés, általában hatalmas terasszal rendelkezik. Díszes, mintás kinézet.

Retro Stílus

Előnyben részesíti a geometriai formákat, a nagyméretű mintákat a bútorokon, a falakon. Megjelennek a virágok, körök, kockák és hullámos minták. Formavilágában szakít a letisztult minimál stílussal, helyette a gömbölyded, áramvonalas bútorok jellemzőek.

Klasszikus Stílus

Kifinomult színek, míves bútorok, letisztultság, nyugalmasság és drámaiság jellemzi leginkább a Klasszikus stílust. Továbbá antik, tömör bútorok, kandalló, szőnyeg tökéletesíti.

Art Deco Stílus

Az Art Deco stílust 3 szóval tudnám jellemezni: CHARLESTON, FÉNYŰZÉS és CSILLOGÁS. E mellett szögletes, szigorú, geometrikus formáknak biztosított terepet ez a stílus.

Rusztikus Stílus

Régi, de ugyanakkor természetes tárgyak és finom színek jellemző a Rusztikus stílusra. Fa és a fehér, barna szín dominál. Fonott kosarak, virágmintás anyagok.

Vintage Stílus

A vintage stílus romantizáló és díszitett. Eklektika tárgykörébe tartozik, kevert stílus.

Barokk Stílus

Barokk stílus jellemzői, hogy ívekben és alapformákban gazdag, díszítések és tökéletes szimmetriákban bontakoztatja ki tökéletességét.

Skandináv Stílus

A Skandináv stílusra jellemző a fehér szín dominanciája, nagy méretű terek és szerény tartalmakkal bútorozott belterek. Ennél a stílusnál úgy is fogalmazhatnánk, hogy “A kevesebb több”.

Eklektika Stílus

Anyagban bármi szóba jöhet, fa, fém, üveg ötvözése. Erős színek, formák jellemzik, itt kibontakozhatunk teljesen. Ez tipikusan az a stílus amitől eláll az emberek lélegzete ha belépnek a lakásba.