Modern magasfényű Cappucino konyhabútor

Világos terek, sok fény és világítás, minőségi anyaghasználat

Szeretném bemutatni az egyedi igények szerint készített magasfényű konyhabútort. Amely nem egy tömegtermék, hanem egy olyan megoldás, amely kifejezi ügyfelünk személyiségét és igényeit.

Minden rész praktikusan kihasználva

Tökéletes megoldás azoknak, akik minőségi és praktikus konyhát szeretnének otthonukban. A tervezés során nagy figyelmet fordítottunk a praktikus elrendezésre, így minden pakolási rész ki van használva, a sziget és kamraszerkény is egyedi megoldással lett kivitelezve az ügyfél külön kérésére.

A szeretett borhűtő is helyet kapott a pult alatt, amely végében a rolós szekrény rejti a kisgépeket. Így minden kisgép bármikor könnyen elővehető, amikor használni kell és elrejthető, amikor nincsen rá szükség.

Modern rejtett fogantyús frontok

A festett frontok modern megjelenést kölcsönöznek a konyhabútornak. A fogantyúk a frontba mart nyitási megoldással lettek ellátva, így nem lógnak ki a térbe. A konyhaszigeten egy reggeliző pult is kialakításra került, amely kellemes hangulatot teremt a beszélgetésekhez vagy egy kellemes kávéhoz.

Álomszép környezet került létrehozásra, amelyet ez a konyhabútor biztosít.. Ügyfelünk elégedett volt a minőségi megoldással, amely nem csak esztétikus, hanem rendkívül praktikus is.

Az egyedi megoldások és a minőségi anyagok garantálják, hogy az elkészült konyhabútor hosszú évekig szép marad, és mindenki, aki belép ebbe a konyhába, azonnal érzi majd, hogy ez nem csak egy egyszerű konyhabútor, hanem egyedi alkotás, amely egyedi és megismételhetetlen.

Ha további inspirációra és hasznos tanácsokra vágyik otthona kialakításával kapcsolatban, látogasson el a LivDan Home online lakberendezési magazinjához! Számos érdekes cikk, trendi ötlet és gyakorlati útmutató várja. Kövessen minket az Instagramon is. Legyen naprakész a lakberendezés világában a LivDan Home-mal!

Megosztás:

Facebook
Pinterest
Email

Megosztás

Továbbiak megtekintése

Ingyenes sorozat

Lakberendezési tippek