A Konyhatervezés még sosem volt ilyen egyszerű

Minden kérdésedre választ kapsz és gyönyörű 3d látványterved is lesz álomkonyhádról!

Tele vagy kérdésekkel, hogy milyen konyhabútor lenne a legjobb Neked?

Rengeteg az inspiráló fotó, fantasztikus tipp a neten, de ki segít neked abban, hogy mi ebből Neked a legjobb?

Gyönyörűbbnél, gyönyörűbb konyhabútorokat láthatsz a Pinteresten, Instagramon és a magazinokban is. Tengernyi inspirációval találkozol és még több ötlet ami feltör benned. De hogyan is lehetne tökéletes a TE konyhád?

Hölgy ül a számítógépnél, túl sok ötlettel | Lakberendezés debrecen, konyhatervezés rengeteg isnpiráció
Házaspár otthon a kanapén, lakberendezés Debrecen, konyhatervezés

Eleinte még szórakoztató a több száz oldalt átböngészni konyha és otthontervezéshez.

Mi is igyekszünk hétről-hétre újabb gyakorlatias ötletekkel, fotókkal segíteni, hogy az otthontervezés élvezetes legyen számodra.

... de amikor már közeledik a megvalósítás napja nincs idő ilyenekre.

Akkor már konkrét megoldásokra van szükség. Arra, hogy a valóban hozzád illő képek, tippek és ötletek találjanak csak meg.

Házaspár otthon a kanapén, lakberendezési inspiráció

Milyen lenne, ha valaki, aki már több 100 konyhát megtervezett és kivitelezett, személyesen segítene neked a legapróbb részletekig?

Megtervezzük veled, neked

Praktikus, gyönyörű konyhádat

Profi konyhabútort készíteni nem könnyű. Átfogó gondolkodást, a családi rutin mély megértését, kifinomult szépérzéket és a részletek összehangolt kidolgozását igényli. Sokaknál hosszú hónapokba telik, amíg értékelhető eredmény születik, de nem velünk…‍

2 óra személyes tanácsadást követően megtervezzük a konyhabútorodat, szemet gyönyörködtető, kiválóan praktikus konyhabútort alkotunk, a család legnagyobb megelégedettségére.

Ha velünk dolgozol...

Az új konyhádban öröm lesz az időtöltés

LivDan Home garancia | lakberendezés Debrecen, konyhatervezés

Minden lépésben segítünk Neked

Többé nem kell hónapokat töltened álmodozó kreatívokkal és elérhetetlen asztalosokkal. Folyamatosan egyeztetünk veled, hogy ténylegesen elkészüljön a hibátlanul működő és gyönyörű, új álomkonyhád.

Lenyűgöző megjelenés, otthonod dísze lesz

Ejtsd ámulatba az otthonod látogatóit gyönyörűen összehangolt színekkel és megjelenéssel. Szeress bele a konyhabútorodba, hogy minden nap öröm legyen benne.

Garantáltan praktikus konyhabútort

A megjelenés mellett az elrendezés, belső rendszerezők is nagyon fontosak. Segítünk nem csak kívül, de belül is összeállítani számodra a tökéletes konyhát. Ahol az egész család jól érzi majd magát!

Konyhatervezés felsőfokon

LivDan Home | Rólad szól

Az otthonod tervezése és megvalósítása nem egy L’art pour l’art [vagyis művészet a művészetért] folyamat, hanem arról szól, hogy valódi otthont teremtsünk, ahol a hétköznapokban béke, nyugalom vesz körül. Ahova örömmel térsz haza egy-egy fárasztó nap után és vidáman töltitek a szabadidőt együtt a családoddal. Ehhez teremtünk gyönyörű, praktikus és kényelmes környezetet. Számunkra a lakberendezés Rólad szól.

Koncentrált, professzionális konyhatervezés

Nem csak egy fogd és vidd konyhatervezést kapsz. Mi valóban rád fókuszálunk és a valós igényeid alapján tervezzük meg konyhabútorodat. Egyedülálló tervezési módszerrel segítünk, hogy álomkonyhád terveit rövid időn belül a kezedben tarthasd.

Együtt a tökéletes eredményért

Végre valaki nem csak neked, hanem veled együtt tervez. Odafigyelünk, hogy mit szeretnél, milyen adottságai vannak az otthonodnak és, hogy a tapasztaltunk, szakértelmünk alapján mit javaslunk.

Lakberendezők

Az álom benned kezdődik, mi segítünk,
hogy valóra váljon

Németh-kozma Lívia

"Az álmok megvalósításában segíteni nem munka, hanem inkább úgy nevezhetném, hogy "tündér" szerep."

Bellon Sára

"Mindig azt tartom szem előtt, hogy otthonotok szép, praktikus és élettel teli legyen. Ne csak designban, hanem funkcióban is feleljen meg az elvárásaidnak! "

Töltsd ki az űrlapot pár kattintással!

48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Kattints a következő gombra!
Kattints a következő gombra!
Kattints a következő gombra!
Kattints a következő gombra!

Már csak pár adat hiányzik:

Nem SPAM-elünk, csak releváns, értékes tartalommal keresünk meg!

Fontos, hogy az e-mail címedet pontosan add meg. Köszönjük!

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím
Telefonszám
Helység neve:
Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót, hogy Kozma Lívia e.v. megkereshetnek lakberendezéssel kapcsolatban releváns ajánlattal.

A küldés eltarthat pár másodpercig [a korábban csatolt képektől függően], amíg nem jelenik meg a köszönő üzenet kérlek ne lépj ki.