Fehér vintage konyhabútor szigettel

Kollégánk tervezte, különleges törődéssel és az ügyfél igényeinek teljes figyelembe vételével a képeken látható időtálló stílusban megjelenő fehér vintage konyhabútort szigettel. Az időtlen elegancia és a modern kényelem találkozása ez a konyha, amely már évtizedek óta hódít.
Gyönyörű fehér vintage konyhabútor szigettel, nagy tér, gránit pult, otthonos fények.

Ez egy izgalmas projekt volt, ahol a kezdeti lépések már egészen november közepén indultak. Az első tervek november 24-el már el is készültek. Precíz és aprólékos tervezési időszak volt, hiszen az ügyfél nem sietett, időben állt neki a bútorok terveztetésének és igazán olyan lehetett, amilyenre mindig is vágyott. Így született meg ez a gyönyörű fehér vintage konyhabútor látványterv.

A melegfényű LED világítás és a letisztult fehér színű felületek otthonos atmoszférát teremtenek, míg az X osztós üveg megoldásokkal egyedi karaktert kölcsönöznek a térnek.

Walk-in kamra megoldás ebben a fehér vintage konyhabútorban

A sarokszekrényben rejtőző walk-in kamra egy rendhagyó és praktikus megoldás, amellyel a kamra nem igényel külön ajtót. Ezáltal egységes és szép tér jön létre, amelyben minden könnyen elérhető és rendszerezett.

Vintage konyhastílus

A vintage stílusú konyhák időtállóak és elegánsak. A klasszikus elemek és a modern kényelem találkozása teszi őket olyan népszerűvé. A vintage stílusú konyhák melegséget és otthonosságot sugároznak, miközben minden modern kényelmi funkcióval rendelkeznek.

Fehér szín a vintage konyhabútorban

A fehér vintage konyhabútor letisztult, elegáns és időtálló. A fehér szín tágasabbá és világosabbá teszi a teret, ami különösen fontos a konyhában, ahol a természetes fény hozzájárul a kellemes hangulathoz. Ezenkívül a fehér színű bútorok könnyen kombinálhatók más színekkel és anyagokkal, így rugalmasságot biztosítanak a belsőépítészeti tervezésben.

Szigetes konyha megoldás

A szigetes konyhák nagyon népszerűek a modern otthonokban. A sziget központi helyet foglal el a konyhában, és több funkciót is ellát: extra munkafelületet biztosít, helyet ad a főzőlapnak vagy mosogatónak, és bárszékekkel kiegészülve étkezőhellyé is válhat. Ahogy az a képeken is látható fehér vintage konyhabútor is jól bemutatja ezt. A szigetes konyha ideális megoldás a nyitott alaprajzú otthonokban, ahol a konyha, az étkező és a nappali egyetlen nagy térben található.

Főzőlap a szigeten – mire figyeljek?

A szigeten elhelyezkedő főzőlap különleges figyelmet igényel a szagok elvezetése terén. Érdemes már a belsőépítészeti terveknél erről egyeztetni, hiszen több jó megoldás is létezik. A főzőlap elhelyezése a szigeten lehetővé teszi, hogy a főzés közben is részt vegyünk a szociális interakcióban, és élvezzük a konyha többi részének kilátását. Azonban figyelembe kell venni a páraelszívó megfelelő elhelyezését is, hogy a főzés során keletkező szagok és gőzök ne terjedjenek el az egész otthonban.

Sziget páraelszívó megoldások

A terveken a Cliff magyar bútorgyártó König frontjával terveztünk. Az álomszép látványterv és a precíz tervezés mindig az első lépés a tökéletes otthon felé.

Ha szeretne még több hasznos tartalmat olvasni és inspiráló képeket nézni, kövesse a LivDan Home-t!

Ha további inspirációra és hasznos tanácsokra vágyik otthona kialakításával kapcsolatban, látogasson el a LivDan Home online lakberendezési magazinjához! Számos érdekes cikk, trendi ötlet és gyakorlati útmutató várja, hogy segítsen abban, hogy otthona a lehető legjobb legyen. Ne maradjon le a legfrissebb hírekről és kövessen minket az Instagramon is, ahol napi szinten osztunk meg új ötleteket, trendeket és belsőépítészeti tippeket. Legyen naprakész a lakberendezés világában a LivDan Home-mal!

Megosztás:

Facebook
Pinterest
Email

Legújabb bejegyzések

Ingyenes sorozat

Lakberendezési tippek