Természetes színek és textúrák, lakberendezés Budapest mellett

Egy csodálatos utazás során egy épülés alatt álló családi ház belső terét tervezhettük meg. Minden apró részletre odafigyeltünk, a burkolatoktól a fal színeken át, a kiegészítőkig és természetesen a bútorokig.
Természetes színek és textúrák használata. Lakberendezés Budapest mellett. Családi házban - konyha

A természet ihlette színek és textúrák

Ügyfeleink számára a természetes színek és textúrák voltak a legmeghatározóbbak. A földszínek, mint a bézs és a szürke, összhangban voltak a fa textúrájával, míg a mentazöld konyhabútor egyedi és frissítő kontrasztot hozott a térbe. A természetközeli színek használata segített abban, hogy a belső terek harmonizáljanak a külső környezettel, és otthonos, nyugodt atmoszférát teremtsenek.

Lamellák és falpanelek használata

Az otthon minden sarkában a természet jelenlétét érezhettük, legyen szó a nappali falán futó lamellákról vagy az étkező és az előszoba közötti elválasztásról. A lamellák és falpanelek használata nemcsak vizuálisan érdekes, hanem praktikus is, mivel segítik a tér strukturálását és a hangulat megteremtését.

Családias tér készítése – természetes színek

Ez a projekt nem a hivalkodó luxusról szólt, hanem egy család számára kellemes és meghitt otthon megteremtéséről. A tervezés során nagy hangsúlyt fektettünk a közös terek kialakítására, ahol a család tagjai együtt tölthetik az idejüket, legyen szó közös étkezésekről, játékról vagy pihenésről.

Biokandalló

A biokandalló, amelyet a gyerekeknek kialakított játszósarok melletti nappaliszekrénybe építettünk be, meghitt és otthonos hangulatot teremtett. A biokandalló nemcsak a téli estéken ad kellemes meleget, hanem vizuálisan is hozzájárul az otthon hangulatához.

Csempeválasztás – természetes színek

A csempeválasztás során az egyszerű, letisztult, természetes színeket és textúrákat részesítettük előnyben, de egy-egy helységben bátran merészek is voltunk. Az egyik mosdó helyiségbe például egy élénk színű, mintás csempe került felhasználásra, amely igazi színfoltja a térnek és egyedi karaktert kölcsönöz a helyiségnek.

Skiccek, a tervezési fázis első lépései

Ez a fázis nagyon fontos, mert itt alakul ki a projekt alapja. A skiccek segítségével a tervező képes bemutatni az ügyfélnek, hogy milyen lehet a végeredmény. Az ügyfél ekkor ad visszajelzést, véleményezi az elképzeléseket, és szükség esetén módosításokat javasol. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy a tervező és az ügyfél közösen alakítsák a teret, és biztosítsák, hogy az végeredmény minden igényt kielégít.

Látványtervek készítése

Miután az összes skicc elkészült és az ügyfél jóváhagyta őket, következik a látványterv készítése. A látványterv a tervezési folyamat következő, nagyon fontos szakasza. Ekkor a tervező digitális eszközök segítségével megalkotja a teret, így az ügyfélnek lehetősége nyílik arra, hogy vizuálisan is megismerje, hogyan fog kinézni az otthona. A látványterv segít abban, hogy az ügyfél még jobban belelásson a tervezési folyamatba, és még pontosabban tudja elképzelni, milyen lesz az új otthona.

Az alap látványterveken túlmenően, van lehetőség még részletesebb, fotorealisztikus látványterv készíttetésére is külön megrendelés esetén. Ez a prémium szolgáltatás lehetőséget nyújt arra, hogy az ügyfelek még valósághűbb képet kapjanak az elképzelt tér kialakításáról. A fotorealisztikus látványterv a fentebb is látható alaplátványterv továbbfejlesztett változata, amely még részletesebben és valósághűbben ábrázolja a teret.

Ha további inspirációra és hasznos tanácsokra vágyik otthona kialakításával kapcsolatban, látogasson el a LivDan Home online lakberendezési magazinjához! Számos érdekes cikk, trendi ötlet és gyakorlati útmutató várja, hogy segítsen abban, hogy otthona a lehető legjobb legyen. Ne maradjon le a legfrissebb hírekről és kövessen minket az Instagramon is, ahol napi szinten osztunk meg új ötleteket, trendeket és belsőépítészeti tippeket. Legyen naprakész a lakberendezés világában a LivDan Home-mal!

Megosztás:

Facebook
Pinterest
Email

Legújabb bejegyzések

Ingyenes sorozat

Lakberendezési tippek