Modern lakás Berlinben

Letisztult skandináv színvilág, minden részletében praktikus kialakítás

Megtisztelő volt ismét nemzetközi vizekre evezni. Megkeresést kaptunk egy kedves berlini családtól, hogy segítsünk megtervezni álmaik otthonát. Rendkívül izgalmas feladatnak ígérkezett, ugyanis nem csak látványtervezésről volt szó, hanem egyedi bútorok pontos megtervezése, színkódok kiválasztása, méretrajzok elkészítése és a bútor legyártatása, majd beszerelése is feladatunk volt.

Online meetingen keresztül átbeszéltük az alaprajzot, a szobák elhelyezkedését, az előnyöket, hátrányokat, illetve hogy mi az elképzelés, milyen stílusban utazunk.
Az ügyfél álma egy modern, mégis barátságos lakás, amelynek fő színei a divatos menta valamint a fa és a fehér szín kombinációja.

Látványtervek:

Különleges megoldások

Minden otthon egyedi és megismételhetetlen. 😊

A házaspár számára fontos szempont volt, hogy mindketten kényelmesen tudják otthonról végezni a munkájukat. Ez a két home office állomás komoly fejtörést okozott ezen a 70 négyzetméteren, hiszen külön helyiség nem volt dolgozószobáknak. Létre kellett hozni olyan helyet, ahova el tudtak vonulni akkor is, ha online meeting van.
Végül a nappaliból választottunk le lamellákkal egy dolgozó sarkot, illetve a hálószobából nyíló gardróbban kapott helyet a másik íróasztal. Ezeknek köszönhetően a gardrób végül mégis egy kis dolgozószobaként funkcionál.
Így viszont kérdésessé vált, hogy a ruhák hol kapnak helyet, hiszen a gardrób felét elvettük. Ezért a következőt találtuk ki, az ágyat designosan körbe építjük szekrényekkel, így rengeteg plusz tároló felületet nyertünk.

A lakás védjegyeivé váltak a nappaliban található dísz vonatok. Fontos volt, hogy egy szép, üveges tárolóba ki tudjuk állítani őket, hogy minden vendég megcsodálhassa a gyűjteményt.


Bár a kiegészítők még hiányoznak a fotókról, a bútorok már legyártásra és beszerelésre kerültek. Lassan az egész lakás pont olyan lesz, mint amit együtt elképzeltünk. Alig várjuk, hogy a tulajdonosok birtokba vegyék és kedvességükkel beragyogják az otthonukat.

… hát elkészült 😊

Előszoba bútorok

Nappali bútorok

Hálószoba bútorok és gardrób/dolgozósarok

Ha további inspirációra és hasznos tanácsokra vágyik otthona kialakításával kapcsolatban, látogasson el a LivDan Home online lakberendezési magazinjához! Számos érdekes cikk, trendi ötlet és gyakorlati útmutató várja. Kövessen minket az Instagramon is. Legyen naprakész a lakberendezés világában a LivDan Home-mal!

Megosztás:

Facebook
Pinterest
Email

Megosztás

Továbbiak megtekintése

Ingyenes sorozat

Lakberendezési tippek