Modern skandináv előszoba, fürdőszoba

Fontos volt a család számára, hogy praktikus, otthonos és szép megoldás legyen az otthonukban. Egy igazán gyönyörű kisbabájuk van, akivel öröm volt találkozni. 😍

Nagyon kis takaros belvárosi lakásba terveztünk és készítettünk előszoba és fürdőszoba bútort Budapesten.

A tervezési folyamat során több színnel és elosztással néztük meg a lehetőségeket, amíg meg nem találtuk a család számára a tökéletes megoldást.

Na, de hova lett a szárítógép? 🤔

Az egyik megoldás az lett volna, ha a mosógép egyben szárítógép is. Ezzel sokaknak negatív tapasztalata van, mi most nem szeretnénk állást foglalni, de tapasztalatok alapján úgy hallottuk, hogy tényleg jobb, amikor külön van.

Itt is külön lett a szárítógép és képzeljétek, hogy az előszoba bútorban lett elrejtve, amit a látványterveken láthattok is:

… és meg is valósult 😊

Egy-két módosítás a terveken szükséges volt a megvalósításhoz. Ezért is hasznos a helyszíni felmérés, amikor mindent precízen lemérünk és leellenőrzünk.

Te is szeretnél lakberendezői segítséget?

Megtervezzük és megvalósítjuk számodra álmaid otthonát:

  • LivDan Home Lakberendezés Debrecen
  • LivDan Home Lakberendezési stúdió Budapest

Megosztás:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: email
Email

Legújabb bejegyzések

Helyszíni felmérések

A helyszíni felmérés fontossága abban rejlik, hogy pontos méreteket, szögeket mérnek fel a kollégák, mely lehetővé teszi, hogy precíz és pontos méretekkel készüljenek el a bútorok.

Tovább olvasom »

Tömörfa

A fának lelke van ezért nagy odafigyeléssel készülnek. Élő anyag, ami azt jelenti, hogy igazi érték. Tudtátok, hogyha sok a pára akkor beszívja és ha száraz a levegő akkor ezt a páratartalmat leadja? Olyan csodás funkcionalitással rendelkezik, így az otthonok páratartalmát is kézben tartja.

Tovább olvasom »
Ingyenes sorozat

Lakberendezési tippek