Modern skandináv előszoba, fürdőszoba

Fontos volt a család számára, hogy praktikus, otthonos és szép megoldás legyen az otthonukban. Egy igazán gyönyörű kisbabájuk van, akivel öröm volt találkozni. 😍

Nagyon kis takaros belvárosi lakásba terveztünk és készítettünk előszoba és fürdőszoba bútort Budapesten.

A tervezési folyamat során több színnel és elosztással néztük meg a lehetőségeket, amíg meg nem találtuk a család számára a tökéletes megoldást.

Na, de hova lett a szárítógép? 🤔

Az egyik megoldás az lett volna, ha a mosógép egyben szárítógép is. Ezzel sokaknak negatív tapasztalata van, mi most nem szeretnénk állást foglalni, de tapasztalatok alapján úgy hallottuk, hogy tényleg jobb, amikor külön van.

Itt is külön lett a szárítógép és képzeljétek, hogy az előszoba bútorban lett elrejtve, amit a látványterveken láthattok is:

… és meg is valósult 😊

Egy-két módosítás a terveken szükséges volt a megvalósításhoz. Ezért is hasznos a helyszíni felmérés, amikor mindent precízen lemérünk és leellenőrzünk.

Te is szeretnél lakberendezői segítséget?

Megtervezzük és megvalósítjuk számodra álmaid otthonát:

  • LivDan Home Lakberendezés Debrecen
  • LivDan Home Lakberendezési stúdió Budapest

Ha további inspirációra és hasznos tanácsokra vágyik otthona kialakításával kapcsolatban, látogasson el a LivDan Home online lakberendezési magazinjához! Számos érdekes cikk, trendi ötlet és gyakorlati útmutató várja, hogy segítsen abban, hogy otthona a lehető legjobb legyen. Ne maradjon le a legfrissebb hírekről és kövessen minket az Instagramon is, ahol napi szinten osztunk meg új ötleteket, trendeket és belsőépítészeti tippeket. Legyen naprakész a lakberendezés világában a LivDan Home-mal!

Megosztás:

Facebook
Pinterest
Email

Legújabb bejegyzések

Ingyenes sorozat

Lakberendezési tippek