Alapító & Megálmodó

Liv interior designer bemutatkozás

A lakberendezés számomra nem csak munka, hanem szenvedély is. Imádom a kihívásokat, és szeretek új dolgokat alkotni.

Elkötelezett feleség, ambiciózus üzletasszony, gondoskodó anya - de ami a legfontosabb, hogy a rászorulókon való segíteni akarás határozza meg az életét. Hisz abban, hogy maga az élet egy nagy leckeként használható, amely végtelen lehetőséget kínál a kreativitásra és a fejlődésre az út során! 

01

Álom

Megálmodtam, hogy emberek életét teszem jobbá a vállalkozásommal.

02

Küldetés

Küldetésünk, hogy álomotthonok megvalósítása örömteli utazás legyen.

03

Eltökéltség

Ha érzed, hogy benned van a képesség valami nagy dolgot létrehozni, higgy magadban! Soha ne add fel, még ha nehéz is az út. A küzdelmek formálnak, alakítanak és bölcsebbé tesznek minket.

4 szerepben

Kozma Lívia vagyok vállalkozó, lakberendező, feleség és édesanya. Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy az életemben milyen értéket hozzak létre. Mi az életcélom, mi a küldetésem? Biztosan te is éreztél már olyat, hogy többre vagy hivatott és keresed az utadat, hogy megtaláld azt a munkahelyet, vállalkozást, amelyben igazán önmagad lehetsz. Nekem az utam keresésemben a férjem segített. Nagyon jó mikor az ember mellett egy olyan társ van, aki mindenben támogat és segít. 

A férjem, Németh Dániel több vállalkozással rendelkezik és sokat tanulok tőle. Mikor mondtam neki, hogy lakberendező szeretnék lenni, mert kiskorom óta szeretem a bútorokat rendezgetni és már 12 évesen a saját szobámat megterveztem és levezényeltem a kivitelezését, bár itt bevallom, hogy édes apám szobafestő, így könnyű volt a tervezésemet kivitelezni, hisz megvolt rá a szakemberem, aki megbízható és precíz. Már akkor megtapasztaltam milyen fontos a megbízható kivitelező csapat. 🙂

2020-ban megalapítottam a LivDan Home lakberendezési vállalkozást, ami mára belsőépítészeti iroda az ország több pontján elérhető szolgáltatásokkal.

A célokat elérni nem egyszerű, folyamatos küzdelemmel jár, de ezek a küzdelmek formálnak, alakítanak és bölcsebbé tesznek.

Lakberendezés | stílus | otthon

Interior Design

A lakberendezés nekem olyan munkakör, amiben egyszerűen ki tudok bontakozni. Nagyon szeretem a kreativitást és az újabb kihívásokat. Ez a vállalkozás lehetővé teszi, hogy mindig fejlődjek. Nem egyszerű munkakör. Sokan azt hiszik, hogy arról szól a lakberendezés, hogy egy pár bútort bepakolgat az ember egy egyszerű programban.

A látványtervezés mellett, fontos, hogy az ügyfelek igényeinek megfelelően egyedi bútorokat tervezzünk és kivitelezzünk. Képben kell lenni a kiállásokkal, kapcsolókkal és bizonyos helyeknek a felosztásával.

Ha kicsi, ha nagy a hely akkor is szépen, igényesen és praktikusan kell megtervezni. Az ügyfelek hosszú távra készülnek nem szabad őket cserben hagyni és a folyamatoknál, lépéseknél segíteni kell nekik, hogy később ne bánják meg döntéseiket. Azért építettük fel úgy a LivDan Home-t, hogy az ügyfeleinket a teljes tervezés és berendezés folyamatán végig segítjük.

Az otthon belső tere hosszú évekre szól, ezért nagyon fontos, hogy olyan munkát végezzünk, ami időtálló, kényelmes, hogy örömüket leljék benne minden egyes nap.

Az otthont úgy kell megtervezni és berendezni, hogy boldogság és öröm legyen oda betérni. Ez nem olyan, amit hetente váltogatni tudunk. Én abban szeretnék segíteni, hogy a megálmodott otthon teljes mértékben megvalósuljon.

Kozma Lívia, alapító

Szakértők a Munkában, Partnerek az Ön Álmaiban.

Kozma Lívia, Németh Dániel a LivDan Home belsőépítészet, lakberendezés alapítói

Minden ügyfelünk egyedi, és hisszük, hogy megérdemli a teljes figyelmünket és elkötelezettségünket. Nem vagyunk hívei a futószalagon készült projekteknek, mert tudjuk, hogy minden otthon különleges és tükröznie kell annak tulajdonosának egyediségét.

Az együttérzésünk abból fakad, hogy tisztában vagyunk azzal, milyen fontos az otthon, és milyen kihívásokkal jár annak megteremtése. Az Ön otthona nem csak egy projekt számunkra. Az a hely, ahol az élet történik, és mi szeretnénk, ha minden pillanatot maximálisan, örömben ki tudna használni benne.

Miben tudunk segíteni?

A LivDan Home-nál

tervek átnézése icon, lakberendezés, belsőépítészet

Konzultáció

Egyeztetünk a célokról. Tanácsadás keretében konkrét helyzetre adunk megoldást

Tervezés icon, lakberendezés, belsőépítészet

Interior Design

Megtervezzük otthona belső tereit. Anyagválasztás, elrendezés ...

monitor, könyv icon, lakberendezés, belsőépítészet

Látványterv

Kidolgozott terveken tekintheti meg otthonát, mielőtt az elkészülne.

Irodai telefonálás icon, lakberendezés, belsőépítészet

Budget tervezés

Anyag és munkadíj árazás, kiegészítők választása a budgetnek megfelelően.

áruszállítás icon, lakberendezés, belsőépítészet

Beszerzés

Bútorok, anyagok, kiegészítők és dekor elemek beszerzése.

Konyhabútor icon, lakberendezés, belsőépítészet

Bútor gyártás

Teljes egyedi lakásbútorzatát megvalósítjuk.

helyszíni munkálatok icon, lakberendezés, belsőépítészet

Helyszini beépítés

A tőlünk rendelt bútorokat beépítjük otthonába, ellenőrzött minőségben.

kivitelezés, burkolás icon, lakberendezés, belsőépítészet

Kivitelezés

Belső terek kialakítása, szakmai munkafolyamatok összehangolása és ellenőrzése.

Jelentkezés konzultációra / ajánlatkérés

01 Kapcsolatfelvétel

Kérjük töltse ki a mezőket és küldje el az űrlapot.

02 Visszahívás

1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon és személyes találkozót vagy online konzultációt egyeztetünk.

03 Konzultáció

A megbeszélt időpontban felkészült kollégáink fogadják Önt. Az első konzultáció INGYENES.

Gyakori kérdések

Lakberendezői Szolgáltatásaink már 500 000 Ft-től elérhetőek! Tervezési szolgáltatás során csak azért fizet, amire szüksége van. 

Minden projekt egyedi, ezért az árazás is változó. A projekt kezdetekor egy árajánlatot adunk, amely tartalmazza az összes költséget, így nincsenek rejtett díjak vagy váratlan kiadások.

Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk ügyfeleink elégedettsége iránt. Ha nem lenne elégedett az elkészült tervekkel, módosításokat eszközölünk rajtuk, amíg azok tökéletesen nem felelnek meg az Ön elképzeléseinek.

A projekt időtartama az Ön igényeitől és az otthon méretétől függ. Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a projektet a megbeszélt határidőn belül befejezzük. Ennek előkészítéséhez fontos szempont, hogy mikorra van szükség a tervekre és a megvalósításra. Sok múlik az Ön irányából érkező kommunikáció sebességén és gördülékenységén is.

Megértjük, hogy az igények és az elképzelések változhatnak. Rugalmasak vagyunk, és készen állunk arra, hogy a változásokat a projekt bármely szakaszában figyelembe vegyük.

Az Ön bevonása kulcsfontosságú a sikerhez. Bár a szakértelmet és a tapasztalatot mi hozzuk a projekthez, az Ön elképzelései és visszajelzései nélkülözhetetlenek a tökéletes otthon megteremtéséhez.

Az Ön bevonása kulcsfontosságú a sikerhez. Bár a szakértelmet és a tapasztalatot mi hozzuk a projekthez, az Ön elképzelései és visszajelzései nélkülözhetetlenek a tökéletes otthon megteremtéséhez.

Ha ilyen helyzet áll elő, együtt dolgozunk Önnel, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást, amely illeszkedik az új költségvetéséhez.

A kommunikáció kulcsfontosságú a projekt sikeréhez. Rendszeres frissítéseket és jelentéseket küldünk az előrehaladásról, és mindig elérhetőek vagyunk bármilyen kérdés vagy aggály esetén.

Büszkék vagyunk a munkánk minőségére és az általunk nyújtott szolgáltatásokra. Ennek tükrében a TRIPLE SHIELD GARANCIA keretében háromféle garanciát kínálunk ügyfeleink számára:

  1. Elégedettségi Garancia: Amennyiben az első 15 nap során úgy érzi, hogy nem tudtunk teljes mértékben ráhangolódni az Ön igényeire, készséggel visszatérítjük a teljes befizetett összeget.
  2. Módosítási Garancia: A projekt során három alkalommal kínálunk lehetőséget az áttervezésre, és lehetőséget biztosítunk arra is, hogy különböző színkombinációkat tekintsen meg látványterven. Célunk, hogy a végeredmény pontosan az legyen, amit elképzelt.
  3. Kommunikációs Garancia: Garantáljuk, hogy a projekt minden szakaszában rendszeresen tájékoztatjuk az előrehaladásról, és elérhetőek vagyunk kérdéseivel kapcsolatban.

Ezen garanciák biztosítják, hogy teljes mértékben elégedett legyen a velünk való együttműködéssel és a kapott eredménnyel.

Ne engedje, hogy szabadidejét a készülő otthona aggodalmai emésszék fel!

Tegyen 1 lépést ma, és legyen az a hős, aki a családja számára békét és biztos megoldást talál!

Ha nem dönt, azzal kockáztatja, hogy az idő, energia és pénz, amit az otthonteremtésbe fektet időrabló bizonytalanság közepette, nem a várt eredményeket hozza.

De miért vállalna felesleges kockázatot és stresszt, amikor van egy biztos út az álmai otthona felé?