Lakberendezés és belsőépítészet

Tippek, hírek, beszámolók

Itt a belső terek és otthonteremtés világában kalandozunk együtt. Fedezze fel velünk a legújabb trendeket, praktikus tanácsokat és inspiráló ötleteket, amelyek segítenek abban, hogy otthona igazán különleges és meghitt hellyé váljon. Akár új otthont tervez, átalakít vagy egyszerűen felfrissítené jelenlegi lakását, a LivDan Home Blog az Ön számára kincset érő forrás. Készüljön velünk a lakberendezés és a belsőépítészet izgalmas világába!

Teljeskörű lakásfelújítás Budapest belvárosában – menet közben a kulisszák mögött

Amikor először léptem be ebbe a kissé lelakott, teljeskörű lakásfelújítás előtt álló belvárosi luxus környezetben található kétszintes lakásba, azonnal éreztem, hogy rengeteg lehetőség rejlik benne. Az elhanyagolt terek és a régi bútorok ellenére a lakásban rejlő potenciál szinte kiáltott a megújulásért. És így kezdődött egy fantasztikus projekt, amiben ez a lakás teljesen megújult…

Tovább olvasom >>
Kreatív nappali ötletek - skicc egy modern projekt nappali tervéről

Nappali stílusok – Öteletelés – Egy nappali újraálmodása

A nappali a lakás szíve. Ezért is fontos a nappali stílusok, lehetőségek megismerése. Itt töltjük a legtöbb időnket, fogadjuk vendégeinket, és pihenünk egy hosszú nap után. De mi történik, ha egy már jól megszokott nappalit új színekkel álmodunk meg? Egy kreatív lakberendezési feladat keretében ezt a kérdést jártuk körbe, és a végeredmény lenyűgöző lett!

Tovább olvasom >>
Tetőtér beépítés ötletek, padlás beépítés: természetközeli fa felületekkel ellátott hálószoba

Tetőtér beépítés ötletek – hatékony kihasználás

A tetőtér beépítése nem csak egy újabb szoba kialakítását jelent. A ferde falak, a különleges térgeometria és a tetőablakok által beáramló természetes fény egyedülálló atmoszférát teremtenek. A tetőtérben rejlő lehetőségek száma szinte végtelen, legyen szó egy csendes olvasósarokról, egy kényelmes hálószobáról vagy akár egy művészi stúdióról. A lényeg, hogy a teret a saját igényeinknek és elképzeléseinknek megfelelően alakítsuk ki.

Tovább olvasom >>

Join our newsletter to stay updated